hata rubriker

´hejsan, nu har jag varit i skolan och sen när jag kom hem åt jag sen nu ska jag göra ett nytt försök med att läsa.. gick inte så bra igår, men orka inte blogga mer idag så hörs imorgon! puss




Baxa bilderna av jennifer och linnea


sdfghjklö

Har nyss kommit hem från att for till stan med srran en snabbis foör att sola (yy, var ju endå nice. Och innan det var jag och hälsa på salle en stund och nu ska jag lägga mej och läsa en fucking bok som vi har i svenska som ska lämnas in på fredags ! puss

Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


BILDER SEN LÖRDAG!

Massa med bilder från lördagen !















Den sista bilden är ju lätt sötast av ala bilder ♥ haha, kärlek på den!

MIN HELG (yy

Kan berätta hur min helg har varit lite fort!

I fredags var typ världens kortaste fredag, skola sen följde becca till mej och vi somnade till sex och då åt vi sen dorg vi till villan och var där te 12 då gick jag och salle te mej sen sov vi hos hon!

lördag, vaknade man som sagt ut i salinas säng och satt och planerade vars vi skulle ha festen sen kirrade hon de (yy då for jag hem vid 4 och fixade mej då kom becca te mej och sen for vi dit! kulkul ♥ [kommer bilder] Sen sov becca hos mej.

söndag, vaknade med becca och sen gick vi ut och träffa alex och adrian en gick vi in till mej och såg film sen skulle vi te kyrkan och prata med håkan -.- aja sen hem till mej och sen drog rebecca hem, då såg jag en skräk film med familjen!


Bild sen lördags

Lussekatter

Idag i skolan när vi hade hhk så bakade vi lussekatter, så jävla gott! haha för att vara första gången att göra dom så blev dom fin och smakade gott ♥

Har mkt bättre för mej!

har mycket bättre för mej än sitta hemma och blogg, eller? haha. kan ju börja säga att jag inte haft tid att blogga, har gjort mycket eller mycket och mycket.
Sen idag har det bara varit en helt vanlig tråk måndag... kom typ nyss hem!


Gambild!

Grattis lovisa!

tänkte bara gratta min vän lovisa, som jag saknar!! men hoppas du har en bra dag idag, Grattis på föddelsadagen !

Söt bild sen förra året i skolkatalogen ♥
 

Cppppp mobil!

Så fort som möjligt ska jag lämna in min mobil! alltså jag klara inte av den mer, när jag far till stan nästa gång så ska den in också äre bara hoppas att dom fixa den...
Vare gång man håller på med den så blir man seriöst galen och vill bara slänga den åt helvete! :@


jahapp

Mamma kom nyss hem och jag skulle ju åka med hon till stan trodde hon skulle komma hen tidigare, men nu så skicka becca sms om att det inte är värt att fara in, så då ja jahappp. så nu ska jag sätta mej och plugga lite, sen dra till skolan ett :)

egopic!

Missa bussen

Skulle fara till stan idag med skolan in till park men då så försovde jag mej också sprang jag till skolan och såg hur bussen for, men jag tänkte inte att det var den bussen jag skulle åka men också gick jag in och såg att alla nior hade farit och kolla jag på mobil också hade becca skickat ett sms att jag missa bussen. ba ne, fyfan var surt -.- så då for jag hem igen, också visste jag att mor min skulle till stan också skyndade jag mej hen men då hade hon precis farit... Börja känna att detta är inte min dag!

 

Äre jag som ha skills elr?

inget intressant

Har inget att skriva idag, för att det ha bara varit en helt vanlig dag som började med skola sen nu ska jag sätta mej och "försöka" plugga på so-provet som vi har på fredag ! så det bli bara detta inlägg idag.. puss

Gammla bilder♥


Haha ny bild här, skulle sminka mej emo men jag kan inte säga att det var så sjukt likt. men ganska gullig endå

Hett

Känns som man bara bli rödare och rödare för varje minut, men hoppas verkligen inte att det är så ;) aja, ska sova nu eller iaf försöka! nattinatt

egopic!

lördagen hos amanda

Som sakt i lördags var jag ju hos amanda med nästan alla tjejer i klassen och johanna ;) vi började med att äta förrätt  sen varmrätt, fett gott vare ! sen åt vi tårta den var underbar och en kaka som hon också hade, ja vi hade de trevligt, sen såg vi på film sex and the city sen kom mama min och hämta mej och becca då sov hon hos mej !






Nice dag!

Älskar glass !

Har nyss ätit en glass men syrran min, måste bara säga att jag älskar glass :*

88♥



Hahaha, fick inte precis ngn bra bild det blev bara puss bilder ;)

Solarium

kom typ nyss hem från att ha varit och sola med Rebecca och har nyss ätit. Det var fett skönt att bara ligga och ta den lugnt, men tiden gick så fort vet inte om jag somna elr inte?! :s
het bild endååå


Öppet hus

Idag for jag til öppet hus typ 12 men hann inte kolla på ngt för kom lite sent, också sen gick vi på stan i tre timmar, och decka på varje ställe vi stanna på ;)




Puss

Amanda

Ska nu fara till amanda och kommer hem inatt(?)


Baxa bilden från hennes bdb,


Stan/fredag

Var i stan igår med rebecca och köpte en present till amanda och idag som vi ska fira hon, det var fett svårt att komma på vad man skulle köpa men till slut fick vi til det !

Sen när vi kom hem for vi på villan och sen gick jag hem med sara salle, jag salle är fett grym nu vi har gått på isen ;)


en snabb hiss


vill bara hissa varm chocklad, den är så jävla gott !


soft att vara hemma nu!

Tjenare !
kom nyss hem från konfa saken
och ska gå och se på teve
sen ska jag lägga mej i min underbara säng, puss ♥


konfa skit...

sitt hos beccan nu och ska snart fara till kyrkans hus, jaaaaa skit kul! eller...? 

Ändrade planner

Blev ändrade planner, skulle ju lägga mej i sängen men då ringde salle mej precis och fråga om jag ville hänga med och kolla på adde när han hade match och då gick vi dit, och satt där och typ gjorde inget men fett kul var det endå, Ja också så vann Husum med 4-3, fet bra gjort!! ♥ Sen väntade vi på att adde skulle bli klar, sen for vi hem :D





Det roligaste var ju när dom hade catfight ;)

Nice dag hare varit iaf!

JAG ÄR SJUKT LESS

Nu ska jag äta och sen ska jag ta och he på en film och sova så man inte är lika trött !


Rösta lucia

Jag tycker ni ska gå och rösta på lucia som ni kan göra här, på dom här sötnosarna ! ♥


Söta så saker !

Har varit en chill dag idag på skolan men endå inte, ni ska få några bilder här!! :D




Söt bea!


Gulli becca ;)

HAHAHAHHAHAHHAHAH fyfan, bli inte för avis nu asså!!

Fisk med mos

Just ja, igår på hemkundskapen så gjorde jag, bea och sanna, fisk och ja vad ska man säga om den.. Blev inte som vi hade tänkt oss, gjorde lite fel, så den luktade som katt mat och såg ut som jag vet inte vad men dock var det ganska god utom att det smaka bara salt typ (:




Gott?

Antimobbare

Kort från förra året och detta år. Säger bara är man snygg så är man !

Förra året-


Detta år-


Världens bästa farmor <3

Fick nyss ett samtal av min framor, hon är ju bara för söt!! ♥

-Också ska jag tipsa om en fett bra film, FAME så sjukt bra! 

I en omarbetning av den Oscarvinnande succéfilmen Fame, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse... den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.



Musik videon!

Film Tips !

Såg filmen Baksmällan, satt för mig själv och skratta! Detta är ngt som man måste bara se ♥

Handlar om:
Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.


Alkohol löser inga problem, det gör inte mjölk heller !

Kom hem från skolan för en stundsen, eller det var ett tag sen en och en halv timme. Ska äta en maka och mjölk ! sen ska jag ta och städa rummet igen, kan aldrig hålla rummet mitt rent.. :( det är illa !

Ps: fick glaset av klara när jag fyllde år ;)




Hade lite tråkigt!!!


Hot dog

Hej sitter nu och har bild på skolan, är ju jätte kul eller inte!!! och bea är ganska bra endå :)
en bild som fanns på datorn! sexig

Salina är en segis!

Har kommit på att salle är väldigt seg av sej men det är ngt jag får leva med ! Nu är jag hos hemma med hon och bara tar det lugnt, håller typ på att somna.. Men ska hem om en stund och då ska jag fara till Adde.

nattinatt

Ska nu lägga mej och se en film, imorgon är det skola så ! puss godnatt ♥



Hjärtattack?

När vi satt på uh och hade det chilla och tänkte typ nu kan inget störa oss, nää men då ska allt förstöras och håkan ringer oss (konfaledar saken våran) och säger ni skulle ju komma och ha ledar ut bildning... och blabla, trodde seriöst att han skulle få hjärtattack när som helst.

DEt var tänkt att vi skulle vara där 3 men då tog vi bussen klockan fem och då när vi kom till husum e4 så stog han där och skulle hämta oss... ojojo denna man ;) och sen satt vi där i fucking tre timmar!!!!!

Men hade lite kul endå ! Satt och rita lite.



Och söt salina igen (:

En ovanlig söndag

HEejJ
Hemma nu från en ovanlig söndag?!?! Har gjort ovanligt mkt idag.
Vaknade av att salle ringde mig och fråga om vi skulle till stan och då for vi in till stan gick och kolla på kläder hittade inget för min del köpta bara hårspännen, behövde verkligen det. Köpte en farsdag present också! sen fixade vi på uh..






Bye

Ska nu ge mej i väg ut och möta salina och sen drar vi till rebecca ;) hejdåååååå!

Bjuder på en bild på oss sen sommras

Kisse misse !

Ganska söt katt man har endå !



Resultat

Är nu klar.. trodde jag aldrig skulle bli det ! Känns nu skönt ♥

Här är en bild !


Jag är glad!


Söt man är !!!!

Fixa mitt rum..

Håller nu på att fixa mitt rum, byter säng till den som jag hade först 160cm :D sen håller jag på att städa också.. efetr det ska jag fara till rebban !


Kan sen visa hur fint det komma bli ;)


ganska smexiiig

Är nu med Rebecca hos hon och har nyss ätit, ska fara till vårat andra hem.. "VILLAN" sååå kul, eller??!?!?!? Aja puss hej! <3
tjooobree man1

ändrade mej!

jag tycker faktiskt att vintern är fett rolig!! <3<3<3<3<3<33<3<33<3<3<3
Två heta bilder tobbe tog ;)
Puss

Gympan (y)

Jag älskar att ha gympa, dom är så fett kul!!! som idag johan du är klockren ;) haha
Rebecca är ganska söt endå..

hejhehjhejehjehejeh

hej i onsdag var jag med salle och vi somnade hos hon sen for jag hem och sen ut igen och var med becca och salle vi for till villan och var där sen for becca hem och då efter gick vi ut och tobbe frågade mej då baah får jag gräva över din fötter jag bah ja visst också sen blev man mulad och sen mulade jag tobbe :D:D:D:D sjukt rolig dag <3<3<3
'
igår var det konfa skit så jag och salle var ledare, ja det är inget roligt att säga. Men efter var jag ute med salle en stund och vi satt bara och snacka, sen hem..
'
Bild från gympan i tisdag

DET FUCKING SNÖAR!

RUBRIKEN SÄGER ALLT :(




Orkar inte gå ut igen för att ta bättre bildern, ni klara er (:

biskvi nr 2

hejsan, har idag varit först i skolan sen följde Rebecca mej hem efter skolan och vi bakade biskvier som blev fail!!!! Men det blir väl tredje gången gilt eller? ;) sen gick vi ut och skulle träffa salle men hon kom typ efter 40 minuter, vad ju inte en is bit då heller.. Sen när hon kom satt vi ute en stund till och sen gick vi in till salle och åt kladkaka som var fett god (y) Men becca for ganska fort hem då satt vi inne en stund sen ut i kylan igen, sen for vi till tobias och sen for jag hem.


Blev inte så fin, för chokladen stelnade :s

söt Becca


God morgon

Godmorgon, sitter nu och äter flinger med mjölk <3 har nyss duschat och ska gå poch sminka mig nu och sen föna håret, innan det blir att ge sej av till skolan..

En godmorgon bild ;)

Röda villan

hej salina är och vet inte riktigt vart vi är :) jag har satt en tidsinställd bomb och 20:30 kommer detta suveräna inlägg ut! awsuuumnesss va :D vi ses ute i  dimman ;)
frida hälsar hej!
sommar pic'en nr 1!

Hos Salina

Heeeeeej bloggen frida här!!! nemen, hej är just nu hos salina och her suittit och fixat hennes blogg header... trodde seriöst att vi aldrig skulle bli klart för allt vi gjorde blev fel, men nu är vi klar och ska ut i the city på villan!
Bilder sen halloween, dåligt bäng man ser ut xD

godnatt



Mama sa nyss att jag skulle gå och lägga mej, oxå kollade jag på klockan bah kvart över nio :O men då kom jag på att det var skola imogon... Men ska he på en film och lägga mej i sängen, puss


Äppelpaj



Har varit en jätte seg dag idag, vaknade 2 och åt frukost vid halv tre och sen fixade jag klart med sakerna på datorn och efter ringde jag Rebecca pratade med hon ett tag sen nu håller Maja, jag och mamma göra äppel paj!

puss

04:50


Jag tycker jag är ganska söt.....
Kanske man ska gå och lägga sej, skolan börja fan imorgon... och idag har jag mycket att göra, så godnatt allihopa som säkert sover redan. Aja puss


Bilder och låtar som väcker minnen!

Söta bilder! ♥



tror detta var nångång i 7:an på sabway 


Tror detta var förra året (?!)

Tror det var i 7:an

Förra sommar lovet, då man hade blont...

det var första dagen i 8:an

det var 08 i oktober, haha lika söt än ;)

Jadu, detta var fucking länge sedan flera år sedan..

i sexan xd

i sexan när vi gick i gympa och hade uppvissning



Låtar som ger en minnen ♥

Dole - jag blöder kärlek


Ismen - Dr Majk Is Back In Town


Danish - Le igen


Söder - Kärleksbekräftelse


Ken Ring - Kelian


RMK & co - I väntan på bussen


Rihanna - Disturbia

(när man satt i spiltan i sjuan och denna spelades hela tin)

Finns hur många fler som helst, men orka inte mer nu :)

Idiot katt!!


Typ Världens dummaste katt, eller...(?)

Så där gör katten våran hela tiden typ, förstår inte att den inte fatta att hon aldrig kan få tag i hamstern min?!?! Också morris bara springer där i hjulet sitt och fattar inget, så fucking dum katt man har endå. Men jag tro endå många katter gör så där :)

Programera


bilden är typ tagen igår ♥

Igår sov jag över hos Rebecca och idag har vi inte gjort så mycket alls var hos hon till fem typ och resten varit hos mej, hon for nyss hem nu. Och nu ska jag föra över alla bilder som jag har på min gamla dator till ett USB och sen programera om den sen fixa så jag har internet på den :D Då ska ni se att det blir fett mkt bloggning!!


Biskvi




Har nyss bakat Biskvi med Rebecca, det skulle bli 30 st men vi fick bara 10... illa, men dom blev fett god ♥

Ska nu fara till henne! puss

En nyvaken Frida men lika grym

GIF animations generator gifup.com
GIF animations generator gifup.com

Rolig dag!

har haft en fett rolig dag idag med rebecca, mycket skratt hare varit iaf :D
Är med Adde nu, skiver sen ♥


nyaste nilder ;)


Gott skratt förlänger livet

Detta var en sjukt rolig dag på skolan sista timmen då vi hade matte men det blev inte så mkt gjort, men mycket skratt blev det och kul hade vi. Det vi gjorde var att försöka vara en viss person ;)

Rebecca is the shit

Kom nyss till Rebecca och när jag kom så satt hon i sängen och i pyjamas.. det är inget som precis förvånar en ;)En fett lat tjej detta, ehe
fett bra låt!

Hårding

Ska nu gå och äta något innan jag dör av hunger, sen ska jag efter jag har ätit ska jag lägga mej och ser en film vet inte än vilken jag vill se men jag tro det blir någon jag har sett typ 987654321234567890987654321 ggr. Men det bry jag mej inte om, för det är lika bra endå varje gång, men godnatt every body puss

så jävla grym


Tand lös (L)


Min andra halva ♥

Nu ska jag skriva en fin text om min alra bästa vän, eheh.. hon gör mig gla! hihi



vi två blir en stark människa!

Titta har lika kul varje gång vi är med varann, detta kallas riktig vänskap
när jag säger något som är roligt och du skratta, det är nog det bästa som finns. för det är jämt du som är den roliga och jag som skratta också när du säger den var bra frida, det är bara du som kan säga dom orden och jag tar åt mej och känner mej då ännu gladare för att jag har dej, för du gör mej lycklig

skulle låta fin men jag skrev det med kärlek iaf xd hha


Sötnosarna

Har varit med beccan hela dagen idag, har tagit lite kort och sen varit på villan och suttit och snackat :) orka inte skriva vad som man har gjort!


rebban

Nu ska vi se på film, och rebecca sa nyss en fett pinsam hemlighet.. 
-
Gööölig

I sleep

Ganska söt man är när man sover :-D

DISS

- Folk som inte fixa sin blogg design, bloggen bli typ då sämre..
- och min mobil, där det är svart där i hörnet där kan man inte trycka, fett less man blir på touchen -.-¨

Saknar sommaren fett mycket ♥

Några bilder från sommaren ♥
Bäääääääääääääääääääääääng.com
Ganska sööööta endooo

CANDY

-
Heju, är nu hos beccan och hon håller på med ngt som jag inte har en aning om, hon går fram och tillbaka och runt runt :O blir typ stressad... aja for och köpte mer godis innan vi for hit, börja känna mej lite tjock ;) men ändåååå, hon är nu klar, ska nu vara social ! pussss

RUBRIK:



Ligger i sängen men bajs becca som tjatar om att vi ska gå och äta frukost innan det bli mddag, denna tjej bara klagar och klagar. Samma igår bah ditt hamster hju låter hela tin och jag bah smörj den då, för henne finns det inge bra :O haha nemen hon är gla !!!

ja men nu ska vi äta sen ska vi städa huset mitt (som inte alls känns dryg) sen ska vi till hon och efter det har jag ingen aning!

puss

Följ bloggen wtf!

bloglovin

hej, hejdå

Klicka på bilden!
Det var billigt godis på ica idag, och billigt det är gottttttttttt! men nu måste snäll med rebecca och hjälpa hon att städa hennes rum, känns ju inte dryg... nejnejnejnej, ah men puss hej alla söta. Juste fett kul när man kolla på statistiken och ser hur man ser den stiger (y) det är då roligare att blogga :D
-
Har haft en kanon dag! Hur har eran dag varit förresten? ♥

hejhejhejhejhejejehejeh

Är nu hos rebecca och ska fara ut nu, och hon ska sova hos mej (aa
Söt'n bild'n ;) ehee
Btw; följ min blogg!
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin ←där

Last Song ♥




Vet inte  vad jag skriva, men jag vaknade nyss iaf. Igår kväll såg jag världens bästa film Last song, alltså ni som inte har sett den måste ta och se den. Den är sjukt underbar.

Och en sak är jag väldig säker på är att mitt lov kommer suga..


RSS 2.0